Placinta cu branza si faina de arorut

pizap.com14261670850631

Blat

  • 300gr branza degresatadsc07824
  • 4 oua
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri pudra de drojdie
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 1 lingura arorut – tolerat
  • 2 linguri gluten
  • 2 linguri steverit 
  • 200gr iaurt degresat
  • un praf de sare
  • aroma de unt, esente de vanilie si portocala
  • 2 lingurite praf de copt

Umplutura 

  • 4OOgr branza degresata
  • 1 lingura faina de arorut – tolerat
  • 4 oua intregi
  • 2 lingurite chia – tolerat
  • goji
  • esente  de vanilie si portocala, razatura de lamaie
  1. Pentru blat se amesteca toate ingredientele cu galbenusurile  mai putin albusurile si praful de copt si le lasam la hidratatimgres
  2. Facem umplutura amestecand toate ingredientele dam drumul la cuptorul aragazului, tapetam tava ( a mea are 33 X 19 ) in care vom coace si ne intoarcem la blat, mixand albusurile cu un praf de sare pana se albesc apoi adaugam praful de copt , mixam pana devine o spuma ferma
  3. Amestecam compozitiile pentru blat si turnam in tava doar jumatate din compozitiepizap-com14261672416511
  4. Dam la cuptor ~ 10 min pana prinde o crusta, turnam umplutura  din nou la cuptor pana prinde si aceasta o crusta si turnam si restul compozitiei de blat
  5. La foc mediu spre mic ( 160gr ) coacem placinta pana se rumeneste si trece testul scobitorii
  6. Dupa ce s-a racit am pudrat-o cu indulcitor pudra
  7. Foarte buna si pufoasa, parca este din cea adevarata

pofta-buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s