Cremoasa cu lapte si iaurt

2

Fara tolerate , in Atac puneti

  • doar 250ml lapte 0,1 restul iaurt3
  • 3 linguri tarate de ovaz + 2 linguri tarate de grau

CREMA

  • 3 oua
  • 2 linguri Steverit ( sau alt indulcitor dupa gust )
  • 600ml lapte degresat

    BLAT

    • 3 oua
    • 6 linguri tarate de ovaz
    • 2 lingurite faina de konjac
    • 3 linguri lapte praf degresat
    • 2 linguri iaurt degresat
    • 2 lingurite ness
    • 2 lingurite praf de copt
    • esente  de vanilie, cafea, caramel, razatura de lamaie si portocala
    • 2 linguri steverit  / alt indulcitor dupa gust
  1. Se incepe cu crema,se amesteca toate ingredientele direct in forma  care merge la cupor21
  2. Pregatim si compozitia pentru blat, amestecand toate ingredientele mai putin albusurile pe care le mixam bine si le adaugam ulterior

  3. Dam la cuptor forma in care este crema la 180 gr ~ 10 min cat sa faca o pojghita deasupra si atunci turnam aluatul de blat
  4. Micsoram focul la 160 gr
  5. Cand este coapta se scoate prajitura din cuptor si prin rasturnare se aseaza pe un platou( asigurati-va ca are margini inalte pentru ca va curge destul sirop ) unde se lasa cu forma deasupra pana la racire
  6. Dupa ce s-a racit se scoate forma in care s-a copt, blatul este foarte insiropat si inca mai este mult sirop
  7. Daca doriti puteti sa presarati deasupra si ness si sa serviti cu placere  pofta buna (5)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s