Ciulama din ciuperci si pui

1

Ingrediente:
  •  pui//curcan
  • ciuperci
  • morcov
  • ceapa verde/uscata
  • o telina mica
  • foi de dafin
  • piper boabe, sare

Sos

  • 150gr iaurt grecesc 2%
  • o ceasca de lapte
  • 2 linguri amidon
  • patrunjel, marar sau orice verdeata doriti
  1. Am folosit carcase de la pieptul de pui pe care era carne din belsug, le-am pus in oala sub presiune impreuna cu legumele, ciupercile spalate si taiate julien, foile de dafin , piperul si sarea pentru 10 min de cand au inceput sa fiarba
  2. Se strecoara, zeama nu se arunca ! Este o supa foarte bunapizap.com14283218500271
  3. Dupa ce s-au racorit  legumele se arunca iar carnea adunata de pe oase impreuna cu ciupercile se pun int-o cratita, se toarna si supa cat sa le acopere, se dau in fiert iar separat intr-un bol se amesteca iaurtul cu amidonul, se subtiaza cu lapte apoi se adauga cate putina zeama din cratita care fierbe incet pe aragaz, se amesteca, se adauga iar supa pana ajunge amestecul de iaurt si amidon la aceasi temperatura cu cel din cratita. Se adauga in cratita incet, amestecad usor pana ajunge la consistenta doriata
  4. Se stinge focul, se presara verdeata si gata mancarica noastra !
Sa aveti pofta buna !
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s