Plachie de caras

1

O reteta usor de preparat
Ingrediente:
  • caras proaspat ( dar puteti sa folositi orice peste proaspat/congelat) curatat de intestine si solzi
  • 2 cepe mari taiate julien
  • ardei gras de diferite culori ( am avut rosu si galben )
  • rosii pentru iarna facute in casa sau cumparate
  • pasta de ardei  sau bulion fara zahar
  • sare, piper, foaie de dafin
  • leurda sau usturoi maruntit
  • patrunjel, marar
  • 1 lingura ulei de cocos – Adiograsime ( tolerat ) sau de masline
  • o cescuta de apa fierbinte
    1. Ceapa se caleste in lingura de ulei si cate un pic de apa, cu un capac deasupra cratitei pana se inmoaie
    2. Se adauga ardeiul gras, rosiile, pasta de ardei, o foaie de dafin, cate un pic de apa fierbintepizap.com14283053715451
    3. Se sareaza, pipereaza, se aduga si leurda
    4. Nu se lasa mult pe foc doar sa se inmoaie legumelepizap.com14283055010161
    5. Intr-un vas care merge la cuptor se pune pestele , deasupra toata grozavia de mai sus
    6. Se da la cuptor acoperita nu foarte mult doar pana cand in casa miroase frumos a peste, mai lasam putin la gril sa prinda o culoare frumoasa deasupra
    7. Se scoate din cuptor, se presara verdeata si gata, ne putem aseza la masa

    Pofta buna va doresc !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s