Peste in crusta de sare

1

O reteta simpla si foarte buna 

Ingrediente :

  • peste proaspat
  • 4 albusuri
  • 2 kg sare grunjoasa
  • cateva felii de lamaie cu coaja
  • cateva frunze de leurda sau usturoi
  1. Pestele curatat de intestine dar nu si de solzi ( eu l-am primit curatat, a fost bu
    n si asa )l-am umplut cu 2 felii de lamaie, rozmarin proaspat si frunze de leurdapizap.com14289287190451
  2. Albusurile se bat spuma, se amesteca cu sarea grunjoasa cat sa se faca o pasta tartinabila
  3. In tava se pune un strat de sare, se aseaza pestele si acoperim cu restul de sare foarte bine sa nu aiba nici o gaurica
  4. Se da la cuptor si cand in bucatarie miroase frumos a peste gatit iar sarea s-a aramit e semn ca este gata
  5. Se lasa sa se raceasca putin , spargem sarea ( nu se sparge greu ), scoatem pestele si-l servim

pizap.com14455469799401

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s