Rulada umpluta si afumata

1

Rulada umpluta cu cascaval este afumata la aragaz
Ingrediente:
  •  pulpe de pui tinute in saramura ( 3 linguri de sare la 1 litru de apa ) 24 ore
  • boia afumata
  • cateva feliute subtiri de cascaval dieteitc
“Rumegusul”
  • o mana buna de orez
  • 2 linguri zahar
  • boabe de ienibahar si piper
  • rozmarin uscat
  • cimbru uscat
  • ardei iute uscat
  1. Pulpele de pui se scot din saramura, se scurg si se sterg, se aplatizeaza din cutit si usor batute cu ciocanul de snitele, apoi se freaca cu boia afumata
  2. Cascavalul se taie feliute foarte subtiri ( sa putem rula ), se aseaza peste pulpe
  3. Pulpele astfel umplute se ruleaza, se leaga cu sfoara de bucatariepizap.com14291141715471
  4. Vasul pe care-l folosim se tapeteaza cu folie de aluminiu, se pune amestecul de “rumegus” deasupra gratarul cu pulpe
  5. Se pune capacul si se da drumul la foc, mai mare 15min apoi moderat
  6. Ne dam seama cand este gata atunci cand pe capac vaporii lasa dare maronii
  7. Stingem focul, scoatem gratarul, lasam sa se raceasca si scoatem sfoara

Sa savurati cu placere incepand cu Atacul !

Advertisements

One thought on “Rulada umpluta si afumata

  1. Pingback: Mezeluri si afumaturi dukan | Retete DU-KAN Mamy Vio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s