Friptura de ied marinata

1

Prin marinare orice fel de carne devine mai frageta cu un gust mult mai bun

Am avut pulpa din fata si cateva cotlete

Pentru marinatapizap.com14291897752351

  • 800gr iaurt
  • boia afumata
  • piper mozaic boabe
  • 4 boabe ienibahar
  • rozmarin uscat
  • coriandru boabe
  • coaja galbena de la o lamaie
  • 2 foi de dafin
  • 2 legaturi de leurda
  • sare, piper proaspat macinat
  • aproape de sfarsit am mai adugat suc de rosii si pasta de ardei
  1. Cu o seara inainte am pus in blender o parte din iaurt cu celelalte mirodenii apoi am amestecat cu restul de iaurt si am turnat intr-o punga in care era carnea de ied. Punga am strans-o bine si pentru siguranta am pus-o intr-un castron pe acesta punandu-l la frigider
  2. A 2-a zi am turnat totul din punga intr-o tava, am acoperit-o cu folie de aluminiu si am dat la cuptor la 200gr cam vreo 2 ore  (intre timp am mai dat o ocheada sa nu cumva sa scada sosul ! ) , am inlaturat folia si am adugat sosul rosu, am dat la grill sa se rumeneasca frumos si gata friptura !

Pofta buna va doresc !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s