Sos bolognez dukan

aaaa

Sosul acesta poate fi picant/mai dulce/mai acrisor in functie de gusturile voastre. La ingrediente jonglati dupa ce gusturi aveti 
Este bun sa fie in casa sa-l folositi la gratar,friptura,la paste de konjac…
Daca faceti o cantitate mai mare puteti sa-l puneti la congelator iar cand aveti nevoie decongelati doar cat aveti nevoie
 pizap.com14297904776081
Ingrediente:
  • 1 lingura ulei de nuca de cocos ( tolerat ) sau  de masline( permis )
  • 1 ceapa medie
  • 2 legaturi de leurda / usturoi
  • 1 conserva de 400gr rosii decojite cuburi
  • ardei copti din congelator
  • 1-2 crengute de cimbru
  • ardei iute ( optional )
  • rozmarin 
  • oregano
  • piper boabe ( eu il pun intr-un infozor folosit numai la mancare )
  • sos de soia fara zahar
  • otet balsamic
  • indulcitor – 1 lingura steverit
  • piper macinat
  • sare
  • 200 – 300ml apa
  1. Se pune o lingura de ulei la incins, se adauga ceapa, leurda/usturoiul si celelalte ingrediente pe randpizap.com14297903239081
  2. Se lasa cratita acoperita ~ 20min cat sa scada sosul,  gustati si  adaugati alte condimente daca mai doriti
  3. Dupa ce ati stins focul lasati putin sa se racoreasca, puneti blenderul vertical sau dati prin sita
  4. Sosul dupa se s-a racit l-am pus in forme de gheata si o casoleta pentru congelator, am pastrat si pentru un gratar la care sa-l consumam
Spor la treaba si pofta buna va doresc !
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s