Suvite de pui cu galusti

1

Se pot servi inca din Atac
Ingrediente:
  • un piept de pui dezosat
  • o punga de galuste din konjac
  • sare, piper macinat, boia afumata
  • piper boabe, 1 foaie de dafin, 3-4 boabe de ienibahar
  • partunjel verde
  1. Pieptul de pui se taie suvite, se asezoneaza cu sare, piper, boia afumata. Se lasa 30min sa-si traga aromele, se pune la cuptor pe foaie de silicon/hartie de copt pizap.com14302226988041
  2. Galustile se clatesc bine in strecuratoare, se pun la fiert cu sare, piperul boabe, ienibahar ( le-am pun intr-un infuzor folosit numai la gatit sa nu se amestece ) si foaia de dafin
  3. Se fierb 15min, se strecoara si se indeparteaza infuzorul si foaia de dafin
Este satioasa, fara tolerate se serveste cu patrunjel verde presarat
pizap.com14455469799401
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s