Pernute cu chimen

1

Fara tolerate, se pot consuma din Atac
 
Am vrut sa iasa biscuiti dar la copt nu m-au ascultat…
Ingrediente :
  • 200gr branza degresata
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 1 lingura tarate de grau
  • 1 lingura tarate de psyllium
  • 1 lingura drojdie inactiva
  • 1 lingura gluten
  • putina sare

1 galbenus de ou + cateva picaturi de lapte/apa pentru uns

chimen pentru presarat
pizap.com14304043736041
Din toate se face un aluat, se acopera cu o punga de plastic sa nu se usuce aluatul, se da la rece pentru cel putin 30min
Se intinde aluatul cu o folie alimentara deasupra sa nu se lipeasca de sucitor, se da forma dorita apoi se ung cu galbenus si se presara chimen
Se coc la 160gr ~ 25min
pofta buna
 
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s