Baigli cu ness si goji

A


pizap.com14308065429301

Ingrediente :

ALUAT

  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • 2 linguri tarate de psyllium
  • 1 lingurita  faina de konjac 
  • 2 linguri gluten- tolerat
  • 2 linguri  steverit 
  • esenta de vanilie
  • 200ml lapte degresat caldut
  • un praf de sare
  • drojdie proaspata cat o nuca

UMPLUTURA

  • 2 pliculete ness
  • 1 lingurita  steverit
  • 2 linguri goji
  • putina apa fierbine cat sa iasa o pasta
  1. Se face aluatul prin amestecarea tururor ingredientelor, se lasa sa dospeasca  30min la temperatura camerei
  2. Amestecam ingredientele pentru umputura
  3. Aluatul se intinde cu un sucitor, deasupra se unge cu umplutura , se ruleaza cat mai strans, se acopera cu o folie de plastic si se lasa din nou 30min la dospit ( eu l-am si crestat cu un cutit )
  4. Inainte de a se da la cuptor se unge cu galbenusul
  5. La cuptor se lasa sa se coaca la 160gr ( foc mic spre mare )

pizap.com14308063319461

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s