Gem de rubarba cu sfecla rosie

aaaaa

Ingrediente:
  • 500gr rubarba (a mea a fost congelata )
  • steverit  sau alt indulcitor  dupa gust
  • o sfecla rosie medie ( am si cantarit-o, a avut 240gr)
  • ghimbir ( optional)
  • coaja de lamaie rasa (optional)pizap.com14318745241381
  • 1 pachet Gelfix ( sau gelatina )
  1. Peste rubarba scoasa din congelator am pus indulcitorul iar sfecla rosie am pus-o la aburi sa fiarba, cand a fost gata am dat-o prin razatoarea mica
  2. Am adaugat peste rubarba din vas sfecla rosie, ghimbir si coaja de lamaie, am pus capacul sa se innabuseasca, amestecand din cand in cand
  3. Mi s-a parut cam gros gemul si am adaugat ~ 150ml apa, a mai fiert putin si am pus gelfixul

A iesit o cantitate suficienta cat sa pun la Prajitura cu buline de rubarba si borcanul de 400gr pe care-l vedeti

Sa o consumati cu placere si…pizap.com14455469799401
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s