Sorbet de rubarba

1

Sorbetul spre deosebire de inghetata se obtine din sucul de fructe sau compot, nu contine
oua ,lapte spre deosebire de inghetata
Ingrediente :pizap.com14324084819121
  • 500gr rubarba
  • 300ml apa
  • steverit sau alt indulcitor dupa gust
  • 1 cutie Philadelphia 2%
  • 1 cutie branza cremoasa Lacteea
  • esente de vanilie si capsuni
  1. Rubarba ( a mea a fost inghetata) am pus-o impreuna cu apa si indulcitorul pe foc, dupa ce a inceput sa fiarba am lasat-o 5 min. Am lasat-o sa se racoreasca si apoi am dat-o la frigider pentru 4 ore, ideea este ca trebuie sa fie foarte rece. Daca va grabiti puteti sa o puneti in congelator dar atentie sa nu inghete !pizap.com14324031340291
  2. Dupa trecerea timpului am pus putin mixerul in ea, am adaugat esentele, mai puteti adauga indulcitor acum daca doriti
  3. Am mixat Philadelphia impreuna cu Lacteea si am inceput sa adaug cate un polonic din compotul de rubarba
  4. Am montat aparatul de inghetata si in 30 de minute …aveam sorbetul !
Daca va spun ca s-a “topit” imediat ma credeti?
Este foarte buna, sper sa o incercati si sa aveti ,
pofta buna (3)

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s