Rasturnata cu iaurt

1Fara tolerate, se poate consuma incepand cu Atacul, doar sa puneti numai 3 linguri tarate de ovaz pentru 2 zile

Ingrediente:

CREMA

BLATUL

  1. Facem crema, amestecand direct in vasul care va merge la cuptor  cu un tel manual oualele si celelalte ingrediente, se da la cuptor la 180gr
  2. Intre timp vom face blatul : separam oualele, peste albusuri adaugam o lingura de apa minerala rece/apa obisnuita si un praf de sare, peste galbenusuri indulcitorul si esentele, iar ingredientele solide le amestecam intr-un bol mai mic
  3. Spumam albusurile si cand se albesc adaugam praful de copt, mixam si galbenusurile cat sa se albeasca si le adaugam incet amestecand cu un tel manual apoi si ingredientele solide  treptat, cate o lingura
  4. Intre timp crema de iaurt a inceput sa se intareasca, turnam aluatul deasupra
  5. dupa ce se coace prin rasturnare se aseaza intr-o tava cu margini mai inalte pentru ca zerul din iaurt s-a separat si este cam multisor
  6. Puteti sa-l si indepartati ( zerul ) dar el este cel care insiropeaza blatul pizap.com14331843442751

Sper sa o faceti si sa aveti pofta buna !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s