Ciocolata si zmeura

1Ingrediente:

BLAT

CREMA

  1. Se incepe cu blatul, separam oualele, in albusuri adaugam sareasi apa minerala, mixam si cand incep sa se albeasca adaugam praful de copt continuam pana cand se bat foarte bine
  2. Peste galbenusuri adaugam indulcitorul si esentele, le mixam putin cat sa se albeasca si sa-si mareasca volumul si le adaugam peste albusuri
  3. Oprim mixerul si-l schimbam cu un tel manual, inglobam ingredientele solide ( taratele, faina din konjac, laptele praf degresat si budinca )
  4. Turnam compozitia intr-o forma si coacem la 160gr
  5. Intre timp facem budinca conform instructiunilor, adaugam iaurtul, esentele si gelatina hidratata/lichefiata, daca este prea lichida o dam putin la rece
  6. Cand blatul este rece il taiem pe orizontala , asezam primul blat in tava in care am copt tapetata cu folie alimentara, jumatate din crema, al 2-lea blat si restul de crema
  7. Se da la rece in 1-2 ore se poate servi !

Sa aveti pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s