Gratar cu fudulii de vitel si sparanghel

1Am mai facut odata sparanghel si pentru ca ne-a placut astazi am fost sa-mi fac stoc pentru pus la congelator, pe langa sparanghel am gasit si fudulii. Brusc am schimbat meniul

Ingrediente:

  • fudulii de vitel
  • sparanghel

Marinata facuta din:

  • o ceapa uscata medie
  • 5 catei de usuroi mai mari
  • sare
  • piper boabe
  • oregano
  • 2 frunze de dafin
  • boia afumata
  • Coca-cola ( in reteta era bere, dar cum in casa aveam fara alcool mai bine am pus Coca-cola )cat sa cuprinda fuduliile
  1. Intai m-am ocupat de fudulii : le-am taiat pe jumatate, le-am dat jos pielita si le-ampus in apa rece  schimband apa pana a ramas clara fara sange apoi le-am pus intr-un bol
  2. Toate ingredientele pentru marinata le-am pus peste ele si le-am lasat la rece o ora jumatate
  3. Cand am facut supa crema de sparanghel   se vede ca nu m-am documentat asa cum trebuia, incat am aflat ca la sparanghelul verde nu se cojeste codita numai la cel alb, doar se taie putin din baza. Asa am facut dupa ce l-am spalat apoi l-am oparit  2 min si l-am lasat la scurs
  4. Cand a venit vremea gratarului am pus intai fuduliile scurse bine de marinata si tamponate cu hartie absorbanta si cand erau peterminate am pus si sparanghelul cateva minute
  5. Am servit cu castraveti de 3 zile   , iar cine nu este la dieta merg deasupra si cateva bucatele de unt pizap.com14341115841221

Noua ne-a placut, voua va doresc pofta buna cand o incercati !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s