Placinta cu rubarba

2Daca va place combinatia branza -rubarba atunci aceasta reteta este pe gustul vostru

Ingrediente:

BLATpizap.com14341974381872

UMPLUTURA

  • rubarba ~ 1kg
  • steverit sau alt indulcitor dupa gust
  • goji
  1. Peste branza se adauga galbenusurile, indulcitorul, taratele,faina de konjac, arourutul, iaurtul si esentele, cat se hidrateaza dam drumul la cuptor la 160gr, tapetam tava ( 33 X 19 )
  2. Mixam albusurile cu un praf de sare iar cand se albesc adaugam praful de copt, mixam pana sant tari si le adaugam treptat peste prima compozitie
  3. In tava se toarna jumatate din compozitie, se da la cuptor si cand se prinde pojghita se presara rumbarba, goji si indulcitor
  4. Se da din nou la cuptor sa se inmoaie rubarba ( a mea a fost si inghetata ) si deasupra se toarna si restul de compozitie

Asta-i tot, dupa ce se raceste se portioneaza si rece a 2-a zi de la frigider esteala !pizap.com14341976717381

Sa o incercati si sa aveti

pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s