Inghetata cu visine

1Am mai facut o portie de  Sirop de visine nefiert  iar pulpa ramasa am folosit-o pentru inghetata

Ingrediente :pizap.com14346508672391

  • 4 oua
  • 5oo ml lapte degresat
  • 2 linguri amidon/o budinca de vanilie
  • 300 ml iaurt
  • steverit  sau alt indulcitor dupa gust
  • pulpa de visine ( n-am cantarit ~ 200gr )
  • esenta de vanilie
  1. Se face o budinca din amidon + galbenusuri + lapte + indulcitor la aragaz sau la microunde ca aici
  2. Dupa ce se raceste adugati iaurtul ( daca va grabiti o puteti pune intr-un alt vas cu apa rece si gheata ) apoi se adauga albusurile batute spuma si pulpa de visinepizap.com14346504524191
  3. Daca aveti Aparat de inghetata trebuie sa stea la rece compozitia cel putin 4 ore sa fie foarte rece daca nu o puneti in congelator in casolete si obligatoriu amestecati in ea din 30 in 30min cu o furculita/mixerul vertical pentru a sparge acele de gheata
  4. Eu dupa 4 ore am pus compozitia in Aparatul de inghetata si in 30min a fost gata

Sa aveti pofta buna !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s