Tarta cu branza

2La reteta asta nu avem nevoie de mixer, ingredientele se amesteca si atat !

pizap.com14361621963171Ingrediente :

BLAT

UMPLUTURA

  1. Pentru blat se amesteca toate ingredientele, va iesi un aluat care se intinde in tava de tarta inclusiv pe peretii sai
  2. Se da la rece cel putin 1/2 ora, uleiul de cocos din compozitie va ajuta ca aluatul sa devina ferm si stabil pe forma
  3. Facem si umplutura intre timp amestecand toate ingredientelepizap.com14361624425501
  4. Dam tarta la cuptorul preancalzit la 160 gr ( foc potrivit ) ~ 10min pana cand incepe sa se intareasca apoi turnam si umplutura(forma de tarta daca este din silicon este bine sa o puneti in alta tava pentru stabilitate si manevrare mai usoara )
  5. Dupa copt se lasa sa se racoreasca putin apoi se scoate pe un gratar

Eu am facut-o seara si a 2-a zi rece din frigider  este foarte buna

Spor la treaba si …pofta buna (5)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s