Inghetata de rubarba cu faina de konjac

1Inca am gasit rubarba si era pacat sa o consum pe cea din congelator, asa ca o inghetata  fara tolerate dar  care se consuma in PL merge pe canicula !

Ingrediente :

  1. Rubarba ( curatata de varfuri, spalata si taiata bucati ) am pus-o impreuna cu indulcitorul si apa pe foc, am pus capacul si am lasat-o sa se innabuse pana a scazut apa
  2. Cand a fost aproape gata am adaugat faina de konjac dizolvata in apa, am amestecat energic si am dat cratita deoparte
  3. Cand s-a racit am adugat iaurtul si esentele, am pus in frigider pentru o orapizap.com14371338790481
  4. Fiind rece am pus compozitia in Aparatul de inghetata si in 30 min era gata

pofta buna (3)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s