Pandispan cu piersici

2

Pentru Croaziera piersicile se pot inlocui cu rubarba ( vezi reteta   ) sau cu dovleac

Aluatulpizap.com14374821489621

  • 4 oua
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 2 linguri  arorut / amidon / faina de soia –
  • 6 linguri lapte praf degresat
  • SlimSugar sau alt indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite praf de copt
  • un varf lingurita turmenic ( optional pentru culoare, gustul nu se schimba )

– o piersica taiata bucati mici

  1. Albusurile se mixeaza cu praful de sare, cand se albesc se adauga praful de copt, se continua pana sant ” batz “
  2. Galbenusurile se mixeaza cu indulcitorul, esentete si turmericul pana isi dubleaza volumul, se adauga peste albusuri amestecand incet , de jos in suscu un tel manual si apoi se adauga si ingredientele solide amestecate dar  adaugati-le treptatpizap.com14374818672111
  3. Compozitia se toarna in forma ( 35 X 24 ), deasupra se pun fructele, se da la cuptor la foc mic spre mare ( 160gr )

pizap.com14457180894801

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s