Prajitura pufoasa cu branza

1

Blat
Umplutura
  • 500 gr branza degresata
  • 3 oua
  • SlimSugar  sau alt indulcitor dupa gust
  • 2 linguri drojdie inactiva
  • 2 linguri goji
  • 1 lingura chia
  • razatura de lamaie, esente  de vanilie si lamaie
  1. Incepem cu umplutura amestecand toate ingredientele
  2. Albusurile se spumeaza cu praful de sare, se mixeaza si galbenusurile + indulcitorul + esentele , se adauga peste albusuri
  3. Ingredientele uscate ( taratele + faina de konjac + laptele praf  + praful de copt) se amesteca intr-un bol si se adauga treptat peste restul compozitiei
  4. Intr-o tava ( 28 X 20 ) am turnat jumatate din aluat, am dat la cuptorul preancalzit cat sa prinda putina coaja ( ~ 5 min ), se toarna umplutura deasupra, se lasa iar la cuptor sa se intareasca , apoi se toarna restul de aluat pizap.com14375583118851
  5. Dupa ce s-a copt se lasa sa se racoreasca apoi se scoate din tava, se lasa pe un gratar sa se raceasca cand putem sa o portionam

Spor la treaba si pofta-buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s