Clafoutis cu rubarba

1

Este un fel de budinca frantuzeasca, se poate prepara in diverse variante, dulce sau sarata, cu fructe sau legume

Ingrediente :2

  • 400 gr rubarba ( am avut congelata )
  • 4 oua
  • 1 budinca de lamaie / 2 linguri amidon – tolerat
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 500 ml lapte degresat
  • SlimSugar  sau alt indulcitor dupa gust
  • esente  de cozonac, unt, vanilie
  1. Oualele intregi + indulcitorul + esentele  se amesteca cu un tel manual
  2. Intr-un bol punem budinca, o dizolvam cu putin lapte apoi adaugam si faina de konjac, turnam peste amestecul de oua si la sfarsit adaugam restul de lapte. Va rezulta o compozitie lichida, curgatoare
  3. Intr-o forma ( cu diametrul de 22 cm )se pune rubarba ( asa inghetata cum este din congelator ) deasupra se toarna compozitia de mai suspizap.com14381726907161
  4. Se da la cuptorul preancins la 180 gr
  5. Dupa ce se coace se scoate din tava, este buna dupa ce se raceste

pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s