Cascaval cu piept de pui si chia

10530850_559757764128922_7930253081361449024_n

M-am gandit sa fac 2 in 1, o combinatie intre cascaval si sunca dar sa nu fie rulada si uitati  ce a iesit !
Ingrediente :

  • 1 litru de lapte 1,5%
  • 700gr branza degresata 0,2%
  • sare
  • piept de pui afumat taiat cubulete mici
  • 2 oua ( de data asta le – am pus intregi )
  • 2 linguride seminte de chia
  • 1 lingurita rasa bicarbonat
  1. Laptele l- am pus pe foc, cad sa se umfle am adugat branza, amestecand bine in cateva min s – a separat zerul, stins focul si pus in strecuratoarea tapetata cu tifon apio pus la scurs si lasat pana se scurge bine
  2. Am batut cele 2 oua cu sare, botzul de branza l – am dat prin razatoare si amestecate intr – o cratita le – am pus pe foc. Se amesteca tot timpul pana incepe sa se topeasca branza, la sfarsit am adaugat semintele de chia si bicarbonatul. O sa se umfle putin, focul sa fie cat mai mic, cand incepe sa se intinda adaugam si cubuletele de piept de pui afumat si luam de pe foc.
  3. Se pune in forma in care dorim, se lasa sa se raceasca si apoi se poate servi pofta buna



Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s