Crema brulee cu rubarba

1

Cremapizap.com14401650309241
  • 5 oua
  • 500ml lapte degresat
  •  SlimSugar  sau alt indulcitor dupa gust
  • esente  de vanilie si capucino ( sau ce va place )
  • 500 gr rubarba

Blat

  • 3 oua
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingurita faina de konjac
  • SlimSugar  sau alt indulcitor dupa gust
  • 1 lingurita praf de copt
  • esente
    de vanilie si zmeura
  1. Oualele + indulcitorul + esentele se mixeaza cat sa-si schimbe culoarea, se toarna treptat laptele, compozitia se toarna peste rubarba asezata in vasul care va merge la cuptor
  2. Vasul se aseaza intr-o tava in care punem apa fierbinte
  3. Se da la cuptorul preancins la 180 grpizap.com14401649339931
  4. Amestecam ingredientele pentru blat, eu am vrut un blat simplu, (daca vreti sa iasa mai pufos albusurile trebuiesc mixate si apoi adaugate celelalte ingrediente)
  5. Cand crema din cuptor s-a intarit putin la suprafata se toarna si compozitia de blat deasupra, se intinde pe toata suprafata si se continua coptul pana prajitura este gata
  6. Dupa ce s-a copt prin rasturnare se aseaza pe un platou, se lasa sa se raceasca apoi se ridica vasul in care am copt
  7. Se poate felia si serivi !
  8. Din resturile care au ramas pe fundul vasului in care am copt am incropit si o floricica

Sa aveti , pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s