Tort fara tolerate

3

Blat

Crema

  • 500 ml lapte degresat
  • 400 gr iaurt degresat
  • SlimSugar  sau alt indulcitor dupa gust
  • 2 linguri ness
  • 4 lingurite  
    agar-agar
     
    sau 20 gr gelatina
  • esente  de rom si cafea

Decor 

  • 1 lingurita ness
  1. Albusurile impreuna cu praful de sare se mixeaza, cand se albesc se adauga praful de copt se continua pana sat batute spuma tare
  2. Galbenusurile + indulcitorul + esentele + nessul se mixeaza sa-si dubleze volumul , se opreste mixerul
  3. Se inlocuieste cu un tel manual , se adauga treptat compozitia de galbenusuri peste albusuri, se amesteca incet de jos in sus si rotind castronul
  4. 4
    Taratele + faina de konjac + laptele praf se amesteca si se adauga peste restul compozitiei in acelasi mod amestecand si treptat
  5. Aluatul se toarna in forma si se da la copt la 160 gr ( foc mic spre mediu ) pana trece testul scobitorii
  6. In lapte se adauga agar- agarul, indulcitorul si nessul  se fierbe fie pe flacara 5 min fie la microunde cum am facut eu pentru 3 min peste acestea se adauga iaurtul si esentele5
  7. Blatul racit se taie in 2 pe orizontala, in forma in care am copt captusita cu folie alimentara se aseaza un blat, crema, al 2-lea blat si restul de crema6
  8. Deasupra am facut cateva linii cu pieptan de cofetarie si am presarat o lingurita de ness

pizap.com14457180894801

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s