Delicioasa de sezon

7 dvleac

Blat
Umplutura

Pentru pudrat cu eritrit cu vanilie

  1. Ne ocupam intai de umplutura, trebuie sa fie rece cand o sa o folosim. Dovleacul curatat de coaja si seminte se da prin razatoare / la robot, se pune intr-o cratita pe foc impreuna cu indulcitorul si goji, amestecam in el sa nu se prinda, il lasam pana se inmoaie, lasam la racit8 dovleac
  2. Pentru blat se mixeaza albusurile cu un praf de sare, se adauga galbenusurile mixate cu indulcitor, esente si scortisoara si turmericul apoi ingredientele solide amestecate ( taratele de ovaz, faina de konjac arorutul si praful de copt )9 dovleac
  3. In tava ( 28 X 20 ) se toarna jumatate din cantitatea de blat, se lasa ~10 min cat sa prinda o crusta, se imprastie dovleacul si se toarna deasupra restul de aluat10 dovleac
  4. Dupa ce s-a copt se lasa pe un gratar sa se raceasca, se muta pe un platou si se pudreaza, se poate portiona si servi cu placere  *[]--- bucătar*=D> aplauze *=D> aplauze *=D> aplauzepofta buna la dovleac

Spor la treaba si…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s