Sufleu dulce cu dovlecel

1

Aveam in frigider un dovlecel pierdut era pacat sa se strice ,  facand inventarul am hotarat sa fac un sufleu, nu mai e mult si luam turcisme …Eu l-am facut in varianta dulce dar puteti sa-l faceti si sarat

2

Ingrediente :

  • 1 dovlecel potrivit taiat fideluta ( sau ras daca nu aveti ustensila )
  • 2 oua + 3 albusuri
  • 250 gr branza degresata 
  • 400 gr iaurt degresat
  • SlimSugar  sau alt indulcitor dupa gust
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 2 linguri arorut / amidon / faina de soia / praf de budinca- tolerat 
  • 2 lingurite praf de copt
  • esente  de unt, cozonac, ananas pudra de vanilie
  • un praf de sare

Pentru pudrat eritritol cu vanilie

  1. Dovlecelul se taie fideluta, se presara putina sare si se amesteca cu mana bine, se lasa deoparte 30 min3
  2. Se amesteca separat branza + iaurtul + galbenusurile + indulcitorul + esentele + taratele + faina de konjac + arorutul  
  3. Albusurile se mixeaza spuma , cand se albesc se adauga praful de copt
  4. Dovlecelul se stoarce bine in palme, se adauga peste compozitia cu branza, se amesteca bine cu o spatula
  5. Se adauga si albusurile amestecand incet de sus in jos4
  6. Compozitia am pus-o intr-o tava ( 35 X 21 ) si am dat la cuptorul preancins la 180 gr ( foc potrivit spre mare )
  7. Dupa ce s-a copt am lasat-o tot in cuptor cu usa deschisa ( se vede in poza ca s-a umflat dar pe urma scad)
  8. Se pudreaza cand este rece


Va doresc ,  pizap.com14457180894801

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s