Dovleac si ciocolata

10428097_607899662648065_8350014336207680832_n

Fiind sezonul dovleacului sa profitam mai ales ca este permis in zilele de PL

Blat

  • 5 oua
  • 400 gr branza degresata
  • SlimSugar sau alt indulcitor dupa gust
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • 3 linguri lapte praf degresat
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 2 lingurite praf de copt
  • esente  de portocale, lamaie, unt, cozonac

Umplutura

  • 5oo gr dovleac ras
  • SlimSugar sau alt indulcitor dupa gust
  • scortisoara, nucsoara

Glazura

  1. Se incepe cu umplutura, dovleacul ras impreuna cu ingreientele se pun la microunde / pe foc cat sa se inmoaie
  2. Pentru blat se amesteca toate ingredientele mai putin albusurile care se adauga dupa ce sant mixate bine
  3. Intr-o tava ( 39 X 19 ) tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie, dupa ~ 10min cat sa faca o pojghita se imprastie dovleacul si deasupra restul de aluat. Se coace la 160 gr
  4. Intre timp se face budinca conform instructiunilor
  5. Cand s-a copt prajitura se scoate cu hartie cu tot din tava, deasupra se intinde glazura si se lasa la racit sa se intareasca ( daca rezistati *;) face cu ochiul


Sper ca o sa va placa combinatia dovleac-ciocolata, sa aveti spor la treaba - dovleac

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s