Rulada cu dovleac si faina de konjac

10389190_607898089314889_6695956124947644383_n

Ingrediente

  • 5 oua
  • 400 gr doveac ras
  • Xilitol sau alt indulcitor dupa gust
  • 1 lingurita scortisoara
  • goji
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 1 lingurita praf de copt
  • esente de vanilie, aroma de unt
  1. Intr-o tava ( 37 X 25 ) tapetata cu hartie de copt se imprastie dovleacul care a fost amestecat cu jumatate din cantitatea de indulcitor si scortisoara
  2. Galbenusurile impreuna cu restul de indulcitor se mixeaza cat sa-si schimbe culoarea, se adauga faina de konjac, esentele si albusurile mixate tare
  3. Compozitia obtinuta se toarna peste dovleacul din tava, se da la copt la 160gr, atentie se face foarte repede, in max 15 min !
  4. Scoateti prajitura cu hartie de copt cu tot, o puneti pe o alta folie cu hartia de copt in sus, o indepartati apoi rulati cu grija ca este foarte frageta si o lasati pe un gratar sa se raceasca
  5. Dupa o ora-doua poate fi portionata si consumata

pofta buna la dovleac

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s