Ingrediente
- 5 oua
- 400 gr doveac ras
- Xilitol sau alt indulcitor dupa gust
- 1 lingurita scortisoara
- goji
- 1 lingurita faina de konjac
- 1 lingurita praf de copt
- esente de vanilie, aroma de unt
- Intr-o tava ( 37 X 25 ) tapetata cu hartie de copt se imprastie dovleacul care a fost amestecat cu jumatate din cantitatea de indulcitor si scortisoara
- Galbenusurile impreuna cu restul de indulcitor se mixeaza cat sa-si schimbe culoarea, se adauga faina de konjac, esentele si albusurile mixate tare
- Compozitia obtinuta se toarna peste dovleacul din tava, se da la copt la 160gr, atentie se face foarte repede, in max 15 min !
- Scoateti prajitura cu hartie de copt cu tot, o puneti pe o alta folie cu hartia de copt in sus, o indepartati apoi rulati cu grija ca este foarte frageta si o lasati pe un gratar sa se raceasca
- Dupa o ora-doua poate fi portionata si consumata