Sufleu cu urda si legume

5

Mi-au ramas legume de la Ghiveci , aveam si urda   asa ca am hotarat sa fac un sufleu bun ca o masa in sine, o gustare sau de pus la pachet, bun cald si rece ( cand am facut pozele inca era caldut, si totusi se vede cat de frumos s-a putut felia )

Ingrediente :6

Deasupra am adaugat

  1. Prepararea a mers destul de repede pentru ca deja erau pregatite conopida si vanata doar am amestecat ingredientele
  2. Urda fiind scursa bine am amestecat-o cu galbenusurile dar i-am adaugat si iaurt sa fie mai pastoasa, apoi pudra de drojdie, sare, piper si marar7
  3. Albusurile se mixeaza bine, se adauga peste compozitia de urda , se amesteca incet de sus in jos
  4. Legumele se pun in forma care va merge la cuptor, se toarna compozitia de urda si se amesteca incat toate legumele sa fie “unse” cu ea8
  5. Se sterge forma pe margini daca s-au murdarit ( altfel se arde ) si se da la cuptor la 200 gr 
  6. Cand a prins crusta deasupra se amesteca oul cu iaurt , se toarna deasupra
  7. La sfarsit cand a inceput sa se aureasca se presara cascavalul ras, se lasa in cuptor cat sa se topeasca acesta

Va doresc, 
eutemia-i.italic

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s