Dulceata de dovleac


8

Ingrediente :

  • dovleac de placintar ( 500 gr curatat)
  • xilitol sau alt indulcitor dupa gust
  • 1/2 lamaie
  • apa aproape sa acopere continutul
  • 1 plic de gel fix( 3 in 1 am avut eu)
  • 2 batoane de scortisoara


 

  1. Dovleacul se curata de coaja,se taie cuburi mai mici
  2. Intr-o cratita se pune apa,indulcitorul praf sau pastilute,coaja de la lamaie se fierb cam 15-20 min apoi se adauga bucatile de dovleac , gel-fixul , zeama de lamaie , batoanele de scortisoara,se mai lasa la fiert pana se patrunde furculita in dovleac( cam 25-30min)
  3. Cand este gata se toarna in borcane, se pune capacul si se lasa 10 min cu fundul in sus dupa care se depoziteaza

spor la treaba - dovleac

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s