Guguluf cu crema de iaurt

1

BLATUL-
  • 4 oua
  • 6 linguri tarate de ovaz rasnite
  • 2 linguri tarate de grau
  • 1 lingura tarate de psyllium
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite cacao/ness tolerat
  • slimsugar sau alt indulcitor dupa gust
  • 200 lapte lichid
  • esenta de rom si vanilie
Preparare BLAT

 

  1. Se amesteca ingredientele uscate cu galbenusurile, se adauga si laptele
  2. Separat se bat albusurile si se amesteca cu prima compozitie. Aluatul se toarna intr-o tava de guguluf (din silicon am avut eu) si se da la cuptor pt 30 min la 180grade

CREMA-

 

  • 2 pahare de iaurt(800gr)
  • slimsugar sau alt indulcitor dupa gust
  • esenta de visine
  • goji
  1. Dupa ce se raceste blatul, se taie in doua pe orizontala, se face crema.
  2. In forma in care am copt tapetata cu folie alimentara s, se pune un blat, crema, al 2-lea blat si din nou crema
  3. Se da la rece pentru cateva ore

Se serveste cu placere , eutemia-i.italic

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s