Tort inimioara cu dovleac

10552503_559849967453035_5684617943520207444_n

Blat

  • 3 oua
  • 500 gr branza degresata
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • slimsugar  sau alt indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite rase praf de copt
  • goji
  • scortisoara
  • esente de vanilie, unt , cozonac

Umplutura

  • 500 gr dovleac ras
  • slimsugar  sau alt indulcitor dupa gust
  • scortisoara
  • 1-2 cuisoare
  • 20 gr gelatina pudra

Glazura

  • 2 lingurite cacao – tolerat 
  • linguri lapte praf degresat
  • cateva lingurite de lapte degresat cat sa iasa o pasta tartinabila
  1. Toate ingredientele pentru blat se amesteca mai putin albusurile care se mixeaza si se adaula ulterior
  2. Compozitia se toarna intr-o forma, se da la copt la 160gr ( foc mic spre potrivit )
  3. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca pe un gratar si cand s-a racit se taie in doua pe orizontala
  4. Ne ocupam de dovleac, dupa ce-l radem se pune intr-o cratita cu indulcitor si putina apa, se aseaza un capac deasupra sa se innabuseasca, se lasa cat sa fie patruns, moale, adaugam scortisoara , cuisoarele , stingem focul
  5. Cand s-a racorit un pic adaugam gelatina hidratata/ lichefiata nu inainte de a pescui cuisoarele
  6. Forma in care am copt se tapeteaza cu folie alimentara, se aseaza un blat, se toarna umplutura, alt blat 
  7. Se face si glazura amestecand toate ingredientele si dupa imaginatia fiecaruia

Spor la treaba si sa aveti 

pofta buna (2)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s