Blat
- 3 oua
- 500 gr branza degresata
- 4 linguri tarate de ovaz
- slimsugar sau alt indulcitor dupa gust
- 2 lingurite rase praf de copt
- goji
- scortisoara
- esente de vanilie, unt , cozonac
Umplutura
- 500 gr dovleac ras
- slimsugar sau alt indulcitor dupa gust
- scortisoara
- 1-2 cuisoare
- 20 gr gelatina pudra
Glazura
- 2 lingurite cacao – tolerat
- 6 linguri lapte praf degresat
- cateva lingurite de lapte degresat cat sa iasa o pasta tartinabila
- Toate ingredientele pentru blat se amesteca mai putin albusurile care se mixeaza si se adaula ulterior
- Compozitia se toarna intr-o forma, se da la copt la 160gr ( foc mic spre potrivit )
- Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca pe un gratar si cand s-a racit se taie in doua pe orizontala
- Ne ocupam de dovleac, dupa ce-l radem se pune intr-o cratita cu indulcitor si putina apa, se aseaza un capac deasupra sa se innabuseasca, se lasa cat sa fie patruns, moale, adaugam scortisoara , cuisoarele , stingem focul
- Cand s-a racorit un pic adaugam gelatina hidratata/ lichefiata nu inainte de a pescui cuisoarele
- Forma in care am copt se tapeteaza cu folie alimentara, se aseaza un blat, se toarna umplutura, alt blat
- Se face si glazura amestecand toate ingredientele si dupa imaginatia fiecaruia
Spor la treaba si sa aveti
Advertisements