Pufoasa cu prune

pizap.com14436350792811

In croaziera se pot inlocui prunele cu rubarba sau dovleacpizap.com14436352149991

Ingrediente :

  • 4 oua
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 6 linguri lapte praf degresat
  • 200 gr iaurt  degresat scurs
  • slimsugar sau alt indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite de cacao degresata – tolerat
  • un praf de sare
  • prune
  • esente  de prune, vanilie, unt si cozonac
  1. Albusurile se spumeaza cu praful de sare
  2. Se mixeaza si galbenusurile + indulcitorul +esentele
  3. Oprim mixerul si-l inlocuim cu un tel manual/spatula , peste albusuri se toarna treptat galbenusurile apoi tot treptat amestecul solid amestecat ( taratele de ovaz + faina de konjac + laptele praf + praful de copt ) pizap.com14436345186131
  4. La sfarsit iaurtul scurs
  5. 1/2 din compozitie se tarna intr-o tava ( 28 X 20 ) , se da la copt cat sa se intareasa putin
  6. Curatam prunele de samburi
  7. Restul compozitiei se imparte in doua, intr-una se adauga cacaopizap.com14436346697151
  8. Scoatem tava din cuptor, punem prunele si deasupra compozitia alba, apoi cea neagra cat sa iasa un model *:-? gânditor
  9. Se pune la copt si cand este coapta ( eu incerc cu un bat de frigaruie) se scoate pe un gratar sa se raceasca, se pudreaza si se poate consuma cu placere *^O^||3 mâncare*^O^||3 mâncare*^O^||3 mâncare

Va doresc,pizap.com14457180894801

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s