Cornete cu spuma de dovleac

pizap.com14443043349721Sant fara tarate si mai bune dupa o noapte de stat la rece

Aluatul – este acelasi ca si la Reteta

Umplutura

  1. Se face aluatul, dupa ce l-am tinut cel putin 15 min la congelator sau la frigider mai mult sa se intareasca se intinde intre 2 folii alimentare, se taie fasii si se ruleaza pe formele care au fost invelite in hartie de copt usor umezitapizap-com14439512249581

  2. Se dau la copt la 160 gr, atentie se fac repede !
  3. Pentru umplutura am pus in robot toate ingredientele, am pulsat de cateva ori si a fost gatapizap.com14443044375881
  4. Cornetele se umplu, se pudreaza cu indulcitor pudra  se pot servi imediat sau dupa cum am scris mai sus sant mai bune a 2-a zi


pizap.com14443045322371

spor la treaba - dovleac

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s