Saleuri din iaurt

1Ingrediente :

De presarat

  • seminte de susan si mac – tolerat
  1. Iaurtul l-am pus intr-o strecuratoare mai deasa pret de numai 10 minute (ma grabeam trebuia sa plec )
  2. Toate ingredientele le-am amestecat si am pus vasul in frigider pentru 2 ore, au avut timp taratele sa se hidrateze2
  3. In tava (33 X 19) tapetata cu hartie de copt am intins aluatul , l-am presarat cu seminte si l-am dat la copt la 160 gr pana nu a mai lucit semn ca a prins o pojghita3
  4. Cu o rola de taiat sau un cutit se cresteaza aluatul, se da din nou la cuptor si se micsoreaza focul la 140 gr
  5. Dureaza mai mult, iaurtul contine apa mai multa spre deosebire de branza dar sant foarte bune
  6. Daca aveti  cascaval dietetic nu ezitati sa puneti, eu am uitat !

Va doresc, 
pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s