Impletita cu goji

10479089_559707414133957_7837180180348020823_n

Aluat

  • 170ml lapte
  • indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ou
  • esenta de vanilie si de rom
  • razatura de portocale si de lamaie
  • 1 linguri lapte praf
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • 2 linguri tarate de psyliium
  • 5 linguri de gluten
  • 1 pachet de drojdie uscata

Umplutura

goji + apa dat in fiert, strecurat, pus in blender cu cacao si cate uun pic de apa din cea in care au fiert pana se face o pasta

  1. Ingredientele pentru le-am pus in masina de paine doar la amestecat si dospit
  2. Cand a fost gata, am scos aluatul, l-am intins cu sucitorul, am intins umplutura,rulat, taiat o mica parte din sul apio pe jumatate dar nu de tot, impletit si pus din nou la dospit pentru o ora de data asta in tava, tava infasurata intr-o punga si la MW unde inainte am incalzit o cana cu apa sa mentina caldura
  3. Dupa o ora la cuptor la foc mediu duupa ce l-am uns cu un galbenus si presarat cu mac si susan
    Si asa uitam de cozonacul obisnuit in dieta…Sa aveti…pofta buna
Impact – 797 de persoane
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s