Dulceata pentru consolidare din visine

10385411_559366554168043_6142071608119165643_n

INGREDIENTE :

  • 1 kg visine
  • indulcitor pudra dupa gust
  • 1 pachet Gelfix dr. Oetker
  1. Fructele fiind permise in consolidare, stabilizare si scara nutritionala dulceata cu visine este permisa numai in aceste etape
  2. Visinelor li se scot samburii, indulcitor pudra peste ele si le-am lasat ~ 1 ora sa-si lase sucul
  3. Instructiunile de pe pachetul de Gelfix se refera la folosirea zaharului, indulcitorul se comporta altfel
    Gelfix-ul l-am amestecat cu putin indulcitor si apoi l-am turnat peste visine, la foc mic dupa ce a inceput sa fiarba dar amestecand mereu, am lasat 5 min
  4. Dulceata am pus-o in borcane de 400gr, infiletate capacele si borcanele apoi rasturnate pentru 10 min, etichetate si puse la pastrare
    Si gata dulceta, buna in orice imprejurare !
    pizap.com14455469799401

 



Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s