Rulada cu dovleac si cacao

10440741_559835264121172_7693686510155360629_n

 

Umplutura

  • 500 gr dovleac ras
  • slimsugar/ alt indulcitor dupa gust
  • scortisoara
  • nucsoara

Blat

  • 4 oua
  • 2 linguri tarate de grau
  • 2 linguri tarate de psyllium
  • slimsugar/ alt indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite cacao
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • esenta de portocale pt partea alba/ esenta de rom pt cea neagra
  1. Pentru inceput radem dovleacul, il amestecam cu indulcitor, scortisoara si nucsoara si in tava tapetata cu hartie de copt il imprastiem cat mai egal
  2. Oalele le separam, albusurile se bat bine, se adauga cate un galbenus si apoi in ploaie ( taratele de grau + taratele de psyllium + praful de copt + indulcitorul)
  3. Compozitia o impartim in duoa si intr-una punem cacao, facem niste desene, urme…ce ne pricepem apoi venim cu cea alba si completam deasupra dovleacului pana acoperim tot
  4. Se da la cuptor la foc mediu se face repede in max 20 min( depinde si de cuptor)
  5. Cand s-a rumenit eu pun un folia de silicon si apoi un fund si prin rasturnare o asez pe masa, se desface foaia de copt si se ruleaza cat mai strans
  6. Dupa racire se poate servi
    Tava mea are dimensiunea de 37X25

spor la treaba - dovleac

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s