Budinca Tigru

1Este una din primele mele retete dukan  de la inceputurile dietei, pe atunci ( 2012 ) nu existau atatea informatii, retete,  produse dar am dukanit cu spor, ne-am ajutat intre noi   si am slabit . Nici cu pozele nu prea ma descurcam, dovada ca este singura poza , in fond finalul conteaza !

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 500 gr branza degresata 0,2% Lacteea
  • 1 plic budinca de vanilie – tolerat
  • 1 iaurt mic Zuzu degresat
  • indulcitor dupa gust
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura tarate psyllium
  • 1 lingura goji
  • vanilie,razatura de lamaie,cacao sau ness
  1. Intr-un castron se amesteca branza,galbenusurile,plicul de budinca,iaurtul,indulcitorul,praful de copt, tatatele si goji .
  2. Separat batem albusurile sa stea “bat” le adaugam si pe ele ,amestecand incet de jos in sus cu o paleta.
  3. Luam 1/2 din compozitie o lasam deoparte iar in cea care a ramas punem 1 lingurita de cacao sau ness
  4. Pregatim o tava daca avem de silicon bine daca nu tapetam tava cu hartie de copt.Tava poate sa aiba orice forma eu am facut-o intr-una de cozonac.
  5. Incepem sa punem compozitia in tava
  6. Punem exact la mijlocul tavii o lingura alba,apoi una neagra…si tot asa pastram alternanta dar incercati sa puneti exact in mijloc una peste alta.
  7. O sa vedeti ca aluatul incepe sa se lateasca si se aseaza el in tava.
  8. Puteti sa puneti si intr-o forma de guguluf .Atunci va stabiliti 2 puncte unde puneti aluatul.
    E mult de vorbit dar simplu de facut!

Va doresc…pofta buna (2)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s