Fursecuri ciocolatoase linzer

3Este aceasi reteta de la Fursecurile linzer  , dupa reteta originala Fursecuri fragede cu unt 3 2 1 doar ca am adugat cacao 

Aluat

  • 250 gr faina5
  • 50 gr cacao
  • 1 lingura frisca lichida
  • 1 pachet de unt 82%
  • 100 gr zahar pudra
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • esente de rom, ciocolata, alune cu frisca

Umplutura

  1. Untul (trebuie sa fie moale, lasat la temperatura camerei cel putin o ora) se amesteca cu ajutorul unei spatule/ lingura de lemn cu zaharul pudra, oul, praful de sare, esentele
  2. Faina cernuta impreuna cu cacao se adauga treptat , la sfarsit se adauga frisca lichida/laptele . Cacao fiind mai densa decat faina cere putin lichid
  3. Aluatul este mai moale, se infoliaza si se da la rece cel putin 30 min, daca va grabiti puteti sa-l puneti pana se intareste si in congelator4
  4. Se intinde aluatul pe masa de lucru infainata usor, se decupeaza si un SFAT v-as da, asezati fursecurile decupate in tava si adia apoi le decupati si mijlocul altfel riscati sa se deformeze
  5. Le-am copt la cuptorul preâncins la 180 gr, fi-ti cu ochii pe ele, se coc foarte repede !
  6. Dupa ce se racesc se ung cu gemul/dulceata preferata, se unesc si se pun la rece
  7. Abia a 2-a zi sânt fragede , se topesc in gura !

Un Craciun Fericit si in continuare

spor la treaba

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s