Ghiuden afumat la aragaz

8 ghiuden
Dupa ideea Sofiei care a gasit  Reteta    , am afumat doua bucati de ghiuden , n-am facut rau pentru ca au iesit foarte buni !

Talajul 

  • o mâna de orez
  • o lingura de zahar
  • piper boabe mozaic
  • 3 boabe ienbahar
  • 1 lingurita boia afumata
  1. Castronul in care afum l-am tapetat cu multe straturi  folie de aluminiu, am pus “talajul”, un gratar, ghiudenul si capacul deasupra care e bine sa fie transparent pentru vizibilitate7 ghiuden
  2. Focul sa fie mai tare 10 min cat incepe sa miroasa in bucatarie apoi mic
  3. Am lasat 20 min

Dupa ce se racesc se pot servi !

Va doresc, pofta buna de sarbatori

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s