Sarlota cu cafea

1 sarlota

Ingrediente:3 sarlota

  • 4 oua
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri SlimSugar   /alt indulcitor dupa gust
  • 2 linguri amidon- tolerat
  • 2 lingurite ness
  • 20 gr gelatina pudra
  • esente  de vanilie, rom si cafea, ciocolata, alune si frisca
  • frisca falsa dukan
  1. Cu câteva ore inainte se pregateste frisca falsa, amestecul trebuie sa fie foarte rece
  2. Gelatina se pune la hidratat in putina apa rece
  3. Galbenusurile + indulcitorul + amidonul + laptele se amesteca, se pun la foc foarte mic, se amesteca tot timpul pâna se îngoasa, se lasa 5 min sa se racoreasca, se adauda gelatina hidratata ( nu mai este nevoie de lichefiere), se da la rece acoperita cu o folie alimentara direct pe ea sau amestecati din când in când sa nu faca pojghita4 sarlota
  4. Mixati frisca si albusurile separat
  5. Se amesteca toate ( crema de oua, frisca si albusurile ) cu un tel manual incet de jos in sus 
  6. Crema se imparte in doua, intr-una se adauga cafeaua, ness-ul, esentele5 sarlota
  7. Pastrati putina crema din culoarea cu care vreti sa ornati
  8. Intr-o tava tapetata cu folie alimentara se pune întotdeauna la mijloc alternând culorile
  9. Se orneaza si se da la rece

Pofta buna si…

spor la treaba

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s