Fursecuri cu dulceata de dovleac

5 fursecuriIngrediente

  1. Asigurati-va ca aveti dulceata daca nu o faceti, se face destul de repede
  2. Pentru aluat, ingredientele uscate (amestecul de faina, tarâtele, fibrele de bambus, praful de copt, turmericul si drojdia ) se amesteca într-un bol, peste ele se încorporeaza ingredientele umede amestecate separat(oualele, îndulcitorul, esentele si praful de sare ) deja se formeaza aluatul4 fursecuri
  3. Cu mâinile unse se framânta aluatul, se înfoliaza si se lasa la odihna cel putin jumatate de ora
  4. Se întinde aluatul cu sucitorul putin mai gros ( se vede în poza ) , se decupeaza cu forme , se da la copt la 160 gr la cuptorul meu
  5. Dupa ce s-au racorit se unesc dupa ce punem dulceata la mijloc, se pudreaza cu îndulcitor pudra

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s