Rulada de cascaval

5

Din niste resturi de cascaval  întarit si de   cotlet, a iesit o rulada foarte buna , putina culoare din ardei si cozi de ceapa nu strica!   O consuma toti ai casei chiar daca nu sunt dukani

 Se întelege, ingredientele n-au fost cântarite 

Ingrediente

  1. Pregatiti ingredientele, cascavalul îl taiati bucati mici, cotletul feliat cât mai subtire, ardeiul suvite subtiri
  2. Întindeti 2 folii alimentare transparente cam cât credeti ca o sa iasa rulada de lunga si le suprapuneti putin la mijloc , va rezulta o folie mai mare6
  3. Cascavalul se topeste la baine-marie sau la microunde ( eu asa l-am topit ) amestecând din minut în minut
  4. Asa fierbinte, se toarna pe folie, se da o forma cât mai dreptunghiulara, deasupra se pun feliile de cotlet, ardeiul si cozile de ceapa
  5. Cu ajuorul foliei se strânge cât mai bine, folia se înnoada la un capat, rulada fiind calda o putem modela, facem nod si la celalat capt si o dam la rece

Asta-i toata reteta, nu-i asa ca nu e grea ?

pofta-buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s