Chec umplut din amestec fara carbo

4a chec umplut

Pufos, are gust de chec adevarat !

Budinca4b chec umplut

Aluat

  1. Intentionat am trecut budinca prima pentru ca ea trebuie facuta înainte sa aiba timp sa se raceasca
  2. Se face fie pe foc fie la microunde  cum o fac eu, se acopera direct la suprafata cu o folie alimentara sa nu faca pojghita, se lasa sa se raceasca
  3. Albusurile + praful de sare se mixeaza sa fie spuma tare5 chec umplut
  4. Galbenusurile + îndulcitorul + esentele se mixeaza si ele cât sa se albeasca si sa-si tripleze volumul, se opreste mixerul, se adauga peste albusuri amestecând încet de jos în sus cu un tel manual
  5. Amestecul fara carbo + fibrele de bambus + praful de copt se încorporeaza si ele alternând cu laptele pâna rezulta un aluat ca de chec
  6. Aluatul l-am împartit în doua boluri egale, cel dintr-un bol l-am turnat în forma
  7. Budinca încercati sa o puneti mai la mijloc cu ajutorul unui posh sau simplu cu lingura, deasupta turnati restul de aluat si dati la cuptorul preâncalzit la 160 gr
  8. Dupa ce se coace se lasa sa se racoresca putin apoi se scoate din forma, se aseaza pe un gratar la racit

pofta-buna

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s