Pizza cu oua de prepelita

7Aluat

Topping

Sos

  1. Se face aluatul amestecând toate ingredientele, se înfoliaza si se lasa la temperatura camerei
  2. Ingredientele se curata, spala, taie dupa caz si se pregateste si sosul9
  3. Aluatul l-am întins cu mâna într-o forma de tarta ( ∅ 21 cm), l-am uns cu sosul apoi am pus ingredientele topping-ului
  4. Forma am pus-o la copt în cuptorul preâncalzit la 200 gr
  5. Când a fost coapta am presarat cascavalul ras doar sa se topeasca, am lasat cateva minute si am scos forma din cuptor
  6. Dupa ce s-a copt am asezat-o într-o tava sa o pot felia, forma de silicon as fi putut sa o stric 

Va asigur ca o consuma si ne-dukanii !pofta buna

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s