Negresa cu brânza

6 negresaDaca se înlocuieste cacaoa cu ness sau cafea se poate consuma din Atac 

Ingrediente:7 negresa

Umplutura

  1. Se face umplutura amestecând toate ingredientele mentionate
  2. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare, galbenusurile + îndulcitorul + esentele se mixeaza si ele, se adauga peste albusuri, se amesteca cu un tel încet de jos în sus
  3. Amestecul de faina+ fibrele de bambus + cacao +laptele praf + praful de copt se amesteca separat si se încorporeaza si ele treptat, la sfârsit adaugam chefirul încât sa obtinem o compozitie ca de chec, curgatoare8 negresa
  4. Eu am împartit compozitia în mod egal în doua boluri, am turnat din primul bol în tava (28 X 20 ) a mea este din silicon daca aveti obisnuita tapetati-0 cu hârtie de copt, se da la cuptor si se lasa ~ 10 min doar sa faca o pojghita9
  5. Se scoate tava, se întinde umplutura si se da la cuptor la fel sa faca o pojghita si turnam compozitia din al 2-lea bol
  6. De data asta se lasa pâna se coace
  7. Dupa ce s-a copt se scoate din tava pe un gratar, se lasa sa se raceasca ( depinde de rabdare *:-$ nu mai spune la nimeni, şşş! *:)) hohote de râs !) , se poate devora

Simplu si usor, sa aveti pofta buna sa aveti

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s