Biscuiti cu faina reducatoare de carbo

5 biscuiti

Biscuitii au iesit foarte buni si pufosi, daca îi vreti crocanti nu mai puneti drojdie 

Ingrediente :

– 1 lingurita cacao si esenta  de rom

  1. Ingredientele uscate ( faina reducatoare de carbo, fibrele de bambus, faina de konjac, drojdia uscata si praful de copt se amesteca într-un bol
  2. Separat se bat oualele folosind o furculita cu praful de sare, îndulcitorul si esentele, se toarna peste amestecul de mai sus, cu palmele unse cu ulei se formeaza aluatul care se lasa cel putin o jumatate de ora la odihna acoperit cu o folie7 biscuiti
  3. Aluatul se împarte în doua si o parte se framânta cu cacao, se adauga esenta de rom
  4. Fiecare parte de aluat se întinde sub forma de dreptungi folosind folie alimentara dedesubt si deasupra apoi se suprapun si se ruleaza
  5. Folosind  ata dentara, guta sau pur si simplu ata de papiota taiati din rulada formata ( daca veti folosi cutitul nu-si pastreaza forma, se taseaza ) 8
  6. Se aseaza în tava, se dau la cuptorul preâncalzit la 160 gr ( depinde de fiecare cuptor)

pofta buna sa aveti

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s